en titt på vardagsrummet: mitt nya soffbord.

soffbord

häromdagen satt jag och scrollade igenom blocket på väg till skolan. plötsligt var det där. soffbordet jag velat ha så länge. i teak, med hylla nedtill, i perfekt höjd och med plats för allt mitt småskrot som jag bestämt vill ha liggandes framme. på några sekunder hade jag skickat iväg ett mejl, och samma kväll åkte jag och matilda till skanstull och hämtade det. jag är så nöjd!

 
soffbord

jag har länge velat ha ett större soffbord, och precis såhär har jag sett framför mig att det skulle se ut.

 
soffbord

vårt andra soffbord, från ikea, som visserligen är så himla fint, har varit alldeles för litet och liksom ätits upp av vår gigantiska matta. nu får det vara sidobord istället. där gör det sig väldans bra.

 
soffbord

fåtöljen är också ett blocketfynd förresten, som vi köpte precis när vi flyttade hit till bagis. lite sliten men ljusblå, skön och perfekt mot den grå soffan.

 
soffbord

tycker att mina ljusstakar gör sig så himla fint mot borddskivan.

 
soffbord

bordet gör sig så fint mot mattan från ellos.

hett tips 1: om en vill köpa en fin matta från ellos så har de typ 40-50% rabatt hela tiden om en blir medlem där. det gäller visserligen för typ allt på ellos, och alltså inte bara mattor. 

hett tips 2: spill inte kaffe på din nya svinfina vita matta dagen efter du köpte den.

 
soffbord

tillbaka till bordet: jag älskar att den har en hylla undertill så att fina böcker, så som bim erikssons "det kändes lugnt när mina känslor dog" kan ligga framme jämsides med stickningsprojekt och annat.

 
soffbord

vad tycker ni, passar bordet in? jag gillar det som sagt massor.