om en måndag.

november

hej från mig och elefantörat. det är tydligen min nya grej att hälsa er välkomna i sällskap av mina växter? hur som! det är måndag och jag har sovit fyra timmar inatt och har precis fikat kanelbullar för att göra dan lite bättre. hoppas er måndag är hanterbar.

 
november

igårkväll fick jag världens hicka som höll på i EVIGHETER. "om du hickar en gång till får du frukost på sängen" sa filip för att försöka få mig att sluta. det gjorde jag. så idag åt jag havregrynsgröt och drack kaffe med halvöppna ögon i detta rum som ju blivit otroligt mysigt.

 
jag1.png

ser ut såhär idag. med hängselklänning, grå tröja och rött rött rött läppstift.

 
november

idag har jag gått på föreläsning 10-12, förberett ett grupparbete och sedan åkt hem, halkat några gånger på vägen från bussen och ätit en upptinad matlåda med ratatouille till lunch. sedan har jag bara lyssnat på poddar fram till nu och fotograferat ungefär varenda grej i lägenheten. har äntligen laddat kamerans batteri igen så nu är mitt blog game ON igen.

 
november

nu har jag dock slagit mig ned här i köket, redo att skriva klart mina ansökningar till projektkurserna i skrivande som jag söker till våren. jag är såklart ute i god tid: dagen före deadline. varför göra saker direkt när du kan skjuta upp dom så att du blir superstressad??? :---))

ta hand om er. PUSS.