första november.

november
november
november
november
november

när min väckarklocka ringde klockan åtta imorse kändes det direkt; nej. fastän jag bara låg hemma i soffan igår kväll kände jag mig bakis och fastän jag sovit mina nästan åtta timmar var jag trött. tittade ut genom fönstret. regn. såklart. och som det har regnat idag. jag är fortfarande blöt om fötterna för att jag inte orkar lirka av mig strumpbyxorna och jag vet inte hur många gånger mitt paraply har blåst ut och in idag. så vad har jag gjort idag? jag har hämtat ut mitt nya pass och missat tvärbanan och suttit på ett pendeltåg som körde i reducerad hastighet och gått på föreläsning och tappat fokus och druckit kaffe med emma och gnällt över vädret och att det är första november och varför känns november månad alltid så himla lång? har fått nog efter en dag.

nu ska jag och filip äta vegoburgare och ikväll tänker jag inte göra något annat än att ligga på soffan och variera mellan att skriva och läsa. det är två saker jag försummat otroligt mycket på sistone men just nu vill jag inte göra något annat. perfekt när det ju är national novel writing month och allt.

bilderna ovan är från november förra året förresten.