vardagsglimtar.

hej på er! hej lördag! jag vaknade klockan åtta imorse, har ätit frukost i långsamt tempo och gråtit en skvätt till therese lindgrens senaste video. ikväll ska jag på inflyttningsfest hos emma, hanna och hillevi och tills dess ska jag kanske åka in till stan en sväng, och dricka lite mer kaffe såklart. vad har ni för er? nu tänkte jag att vi ska titta på några bilder som inte dykt upp här än, några vardagsglimtar helt enkelt. 

september

min mamma har börjat plugga till florist här i stockholm, så hon pendlar från luleå nu och bor hos oss två nätter varje vecka. förra veckan kom hon hem med några småbuketter till oss. så himla fina!

 
september

de har hållt sig så bra också så jag har haft det fint här på köksbordet i över en vecka nu. <3

 
september

och så har jag givetvis placerat ut några småvaser med blommor lite här och där.

 
september

det är ju ungefär det finaste som finns i ett hem.

 
september

jag tar fram kameran allt som oftast nu när jag bloggar igen, men ibland tas det en bild här och där utan att de hamnar i något inlägg. som här, när jag och filip firade att det var fredag och drack prosecco i väntan på middagen.

 
september

middagen den kvällen blev rester från potatis- och purjolökssoppan som mamma lagat kvällen innan, och surdegsbröd till. mm! vill mest bara äta soppa nu när det är höst.

 
september

när pappa hjälpte mig att skruva upp stringhyllan i köket satte vi även upp en stringhylla ovanför mitt köksbord. det blev så himla fint tycker jag! på den nu står alltså mängder av pocketböcker och lite andra favoriter, pennor, penslar, silkespapper, lille prydnadsrådjuret, en gullranka, polaroidkameran och trevåningsplåtburken. tyckte också att det blev väldigt gulligt med ljusslingan runtom.

 
september

jag har också satt upp två tavlor ovanför soffan. de hänger lite snett nu pga att de är upphängda med fiskelina i en krok som sitter mot taklisten (ett av min hyresvärds påhitt) men gör sig fina där ändå. har tankar på en hel tavelvägg där, men måste samla på mig lite mer att hänga upp först. det blev väldigt fint med murgrönan i en ampel bredvid, tycker jag.

 
september

det var allt jag hade att visa för nu! hoppas att ni har en fin dag. kram på er.