oktober för ett år sedan.

september

nackdelen med att vara självkritisk: inget. känns. bra. fördelen med att ha bloggat i flera år: att kunna titta tillbaks i arkivet och inse att det VISST är bra. nu har jag tittat igenom mitt arkiv för oktober 2015. då bloggade jag två gånger om dagen och tyckte att allt var innehållslöst och tråkigt. nu kunde jag bli inspirerad av det himla driv jag hade då, och över hur bra allt ju faktiskt var. så här kommer en sammanfattning av mitt oktober 2015. såhär såg jag ut då.

 
september

då bodde jag fortfarande i luleå i min lilla etta på trettiofyra kvadrat.

 
tuesday

jag pluggade min andra termin på österlens folkhögskolas skrivarlinje på distans. skrev varje dag. både hemma, på biblioteket och överallt. den friheten var fantastisk. saknar att plugga på distans, saknar att skriva regelbundet (men det löser sig snart).

 
northern lights

jag tog bilen ned till gäddvik en kväll och fotograferade NORRSKENET.

 
oktober

och sedan packade jag väskan för att resa bort i några veckor.

 
oktober

filip var nämligen på en akustisk turné just då, och eftersom att jag ju kunde plugga vart som helst tänkte vi att jag ju kunde följa med. och tur var väl det. det blev en himla fin resa, nämligen. vi möttes i stockholm, åkte till dalarna och sedan runtom i södra sverige, ända ned till malmö och lund. vårt sista stopp var i värnamo, sedan bilade vi hela vägen upp till luleå igen.

 
oktober

i örebro hälsade vi på emma och hennes hund dotson.

 
oktober

saknar dig!

 
oktober

jag hade nya glansiga skor som gick över höstlöv och asfalt.

 
stockholm

här i stockholm åt vi pannkakor.

 
stockholm

och evelina var här!

 
stockholm

hon och fred tog nämligen flyget ned när vi var här i några dagar och det var SÅ fint. vi drack öl och promenerade runt och jag tjatade som en besatt om att jag så gärna ville bo här. och så blev det. under denna resa besökte vi lägenheten i årsta som vi ju kom att flytta till i januari. <3

 
stockholm

jag hade träff med skrivarklassen också. vi besökte bonniers förlag och gick på författarsamtal på kulturhuset. fick träffa min fina skrivarvän maya igen också. saknar henne! hoppas vi kan ses igen snart.

 
oktober

efter några stockholmsdagar tog jag, filip och fred bilen västerut - till göteborg.

 
oktober

där träffade jag fina nastasja över en lunch på en deli haga. det som skulle bli en lunch och ett utbyte av en håkan-biljett blev fyra timmars konstant prat och sedan dess har vi hållt kontakten. nu ses vi om några dagar igen. <3

 
oktober

månaden avslutades i ett rum i lund och sedan blev det november. men det får vi läsa mer om nästa månad.