sånt jag gjort i helgen & ett brödrecept.

oktober

i fredags skrev jag klart min hemtenta, och efter det har jag:

druckit en pumpkin spice latte på sojamjölk.

köpt ett par nya skor.

promenerat runt i ett sjugradigt stockholm i mina nya skor tillsammans med filip. vi köpte seven eleven-kaffe och turades om att välja riktning vid varje korsning. vi började promenaden vid åhléns, gick förbi humlegården, upp på vanadislunden, till norrtull, st eriksplan och sedan hem.

sett på fyra av harry potter-filmerna. första gången för filip.

stickat en halsduk åt honom, påbörjat en åt mig och en åt evelina som jag ska hälsa på om några veckor (tror inte att hon läser detta, så jag törs skriva det här fastän den är tänkt som present till henne, he he)

lagat någon slags gryta med sojastrimlor, kokosmjölk och röd curry. gott!

sovit minst nio timmar per natt.

lyssnat på kent lyssnat på kent lyssnat på kent.

stekt plättar till frukost.

fikat på haymarket med jonas. vi åt sushirulle också (vilken sensation!) och fikade ännu lite till på gallerian. typical söndagsaktivitet.

bakat bröd.

samt ätit så mycket bröd att jag fick ont i magen, nu för en liten stund sedan bara.

 
bröd2.png
bröd1.png

det blev tokgott verkligen! och så enkelt. receptet hittas här, fast jag använde lönnsirap istället för honung men det funkade finemang. tips, tips.

nu ska jag öppna kalendern och planera den kommande veckan lite. vi hörs imorgon igen.