sammanfattning: augusti.

Untitled

jag bloggade ingenting under hela augusti, och rörde inte kameran särskilt mycket heller, men mobilen hängde med såklart. därför: månadssammanfattning ur mobilbildssynvinkel.

 
Untitled

jag hade precis slutat mitt sommarjobb när jag och filip åkte på utflykt till vaxholm, som ni vet. det var mysigt och fille var gullig.

 
Untitled

den tiden vi var hemma annars ägnades mest åt att tömma lägenheten, packa ned allt i kartonger och paketera in porslin i tunt papper.

 
Untitled

och annars var augusti en månad i läsandets tecken! läste ut sju böcker under månaden, bland annat allt jag inte minns av jonas hassen khemiri som jag ÄLSKADE.

 
Untitled

och allt det där jag sa till dig var sant av amanda svensson, för tredje gången. ÄLSKAR DEN och hennes skrivande så innerligt.

 
Untitled

läste också låt den rätte komma in av john ajvide lindqvist. hittade den för en femma på loppis och kände direkt att: den måste jag läsa! kul att byta genre för ett slag, och jag fick garanterat mersmak. sjukt spännande och bra faktiskt.

 
Untitled

senare under månaden åkte jag till luleå. ett större lule-inlägg kommer lite senare men i korta drag så gick jag på min all time favoritfestival: musikens makt. lyssnade bland annat på the magnettes som ju är så fantastiska.

 
Untitled

plockade vildhallon i skogen med mamma.

 
Untitled

och visade ellen min fantastiska hemstad och svartöberget <3

 
Untitled

avslutade lulevistelsen med mammas hembakade (hjärtformade) kanelbullar.

 
Untitled

när jag kom hem från lule blev jag jätteförkyld och låg i sängen i fem dagar. orkade inte ens brodera och då är det illa. men sedan vände det till slut och det firades med öl såklart.

 
Untitled

här är en liten bild tagen vid årsta utebibliotek!!! så himla gulligt. en kan lämna böcker en läst och låna andras. <3

 
Untitled

broderade mycket i augusti också. det ska jag skriva mer om snart.

 
Untitled

en eftermiddag efter skolan mötte jag upp liv och så gick vi på moderna museet för att titta på yayoi kusamas utställning. och vilken utställning, sen. yayoi, vilken fantastisk person.

 
Untitled

hade gärna haft detta rum att bre ut mig i förresten.

 
Untitled

efter modernabesöket blev vi hungriga och då frågade liv om jag inte varit på hermans och ätit. inte det, sa jag, så då gick vi dit. det var helt SJUKT gott. allt var veganskt och mmmm vi moffade i oss pizza och lasagne och olika grytor och röror och grillade grönsaker och mmmm tänker på det typ hela tiden måste dit snarast.

 
Untitled

en annan dag gick jag och ellen och fikade på haga bageri i vasastan.

 
Untitled

de hade ypperlig inredning och supergod kardemummabulle.

augusti i fem ord:

ledighet, lule, läsning, lägenhetskaos och längtan

(för så fort det blev september fick vi äntligen flytta men det skriver jag mer om snart).