broderier: påbörjade, pågående, färdigställda.

september

jag har broderat en del i sommar, låt oss titta på det!

september
september

när jag köpte denna vita tröja från asos för något år sedan var min tanke att rita på den med textilpenna. jag har dock inte vågat mig på det; det kändes lite väl risky med svart penna mot vitt tyg (i synnerhet i kombination med darriga händer). så den har fått vara som den är. tills nu! en dag började jag brodera blommor på den, och jag tycker att det blev superfint!

 
september

strösslade ut blommor i olika färger längs med halsringningen.

 
september

känner mig dock inte riktigt färdig med den. kanske ska jag brodera dit några till? vet också inte hur det fungerar att tvätta den nu - kommer stygnen dra ihop sig? kommer det bli konstigt? att aldrig mer tvätta en vit tröja känns ju rätt ohållbart. några tips?

 
september

förra sommaren, eller hösten, började jag brodera detta paraply. det har legat ofärdigt superlänge en låda, tills jag blev förkyd och färdigställde det. nu hänger det ovanför skrivbordet.

 
september

mitt senaste projekt är denna lilla sura katt! den är pytteliten och ser så oerhört missnöjd ut men den är ett fint sällskap på bussen till och från skolan i alla fall. och dessutom rätt gullig också.