livsrapport: vad händer just nu, och i veckan?

oktober

hej hej! dags för livsrapport. mina älskade avokadokärnor lever och frodas! den ena börjar utveckla ett ordentligt rotsystem och snart börjar lite grönt sticka upp. är stolt! den andra kämpar på, och ekollonet växer så att det knakar. de verkar trivas i mitt varma söderfönster med andra ord.

 
oktober

jag har börjat sticka - tack vare fredrikas eminenta guide, sofias och ellens peppande ord på facebookchatten och några väldigt hjälpsamma youtubevideos. ni som följer mig på snapchat (där jag heter magoklago och uppdaterar pinsamt ofta) såg min frustration i söndags när jag precis hade börjat och allt blev fel, men nu går det bättre. ibland råkar jag sticka aviga maskor fast det ska vara räta men jag kämpar på med min lilla övningstrasa. snart ska jag ta mig an ett halsduksprojekt!

 
oktober

och det har verkligen blivit höst. i skrivande stund är det åtta grader utomhus och jag drar på mig mössa och halsduk och hela kalaset.


så vad händer i veckan?

 

måndag:

igår pluggade jag på skolbiblioteket precis hela dagen. fick sällskap av jonas under hans lunchrast och efter hans föreläsning, fint det. på kvällen åt jag veganska färsbiffar som filip gjort (sjukt goda, vill bara äta husmanskost just nu) och hälsade på erik  i bandhagen. så mys att kunna ta en direktbuss till honom, dricka kaffe, äta popcorn och prata om life.

tisdag:

i skrivande stund sitter jag på sängen och lyssnar på värvet och skriver detta. klockan är snart halv elva och jag ska gå ut på en liten promenad och äta lunch innan jag beger mig mot något bibliotek inne i stan för att fortsätta tentapluggandet. ikväll ska jag gå på filips spelning på psb.

onsdag:

fortsätta tentaplugget på något bra pluggställe, och äta onsdagsmiddag hemma hos ellen med henne, liv och filip.

torsdag:

förhoppningsvis slutföra både inlämningsuppgift och hemtenta, och hänga med erik på kvällis.

fredag:

lämna in skolgrejerna! dricka tentaöl!

lördag & söndag:

inga planer än förutom att fika med jonas. plus pannkaksfrukost någon av dagarna. tänker att det ska bli en tradition.

vad ska ni göra i veckan?