en sneakpeak på nya lägenheten.

september

vi har ju flyttat nu, det antar jag att ingen har missat (så mycket som jag tjatat på instagram och snapchat). för prick två veckor sedan drog vi flyttlasset från årsta till bagis och jag trivs redan så himla bra. lägenheten vi bor i nu är en tvåa på 55 kvadrat och det där extra rummet gör verkligen så himla mycket.

vi är ännu inte riktigt klara med allt, har t ex några hyllor och tavlor att skruva upp, men det har blivit himla mysigt ändå, på kort tid. vi har äntligen köpt en fåtölj förresten. begagnat, genom blocket. den är ljusblå och himla skön.

 
september

älskar dessa växter också, som jag köpte för halva priset på plantagen.

 
september

vi har köpt och ramat in en fantastisk print med mattias alkberg-texter som ska hängas upp på en alldeles särkild plats. någonstans. vi ska bara hitta rätt plats för den först.

 
september

framför fönstret står pianot, på fönsterbrädan en trave böcker.

 
september

och så har vi en balkong också! som jag längtat efter att en gång ha en och nu är tiden här! så nu går jag runt och njuter hela tiden. sitter ute en stund varje dag och läser kurslitteratur och dricker kaffe. snart ska jag pynta lite mer med ljusslingor och annat höstfint.

 
september

ljungen trivs också bra på balkongen. längtar jättemycket tills det blir vår så att jag får odla en massa växter där. tänker att det ska bli en riktig djungel (och int bara en ljungel ha - ha - ha)

förresten hörni. måste bara säga att jag är så himla glad över att blogga nu igen. första bloggveckan har varit så rolig och jag vill också tacka för all uppskattning och alla fina kommentarer. puss på er som hänger med hit. ni är guld!